mask

Vaste vergoeding

Op dit moment zijn er twee regelingen van kracht om uw aardbevingsschade vergoed te krijgen. Namelijk de vaste vergoeding van 5000 euro en de Maatwerkvergoeding.

De vaste vergoeding is een eenmalige vergoeding voor de schade aan uw woning. Dit is een eenmalige vergoeding van 5000 euro en is met name bedoeld voor woningen met kleine schades of woningen in een gebied met een lage trillingssnelheid. De aanvraag van de vaste vergoeding is over het algemeen sneller dan wanneer u kiest voor de maatwerkprocedure, waar een inspecteur moet langskomen. Dit is ook meteen een voordeel, want er komt geen inspecteur van het instituut mijnbouwschade bij u langs.

Belangrijk om te weten:

  • De aanvraag is één keer mogelijk.
  • Een eenmalige vergoeding, dus u neemt genoegen met 5000 euro.
  • Het proces gaat sneller dus u heeft sneller uw vergoeding.
  • De vaste vergoeding handelt alle schades af. Ook wanneer er later meer schades zijn of de schades groter zijn
  • dan u dacht krijgt u niks extra’s meer voor uw schades.
  • Een nieuwe aanvraag is pas mogelijk wanneer er een nieuw beving is geweest met een trillingssnelheid van meer dan 5 millimeter per seconde.

Zo kunnen wij u helpen!

Wij hebben inmiddels meer dan 300 rapporten behandeld. Hierdoor hebben wij veel ervaring op gedaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij weten waar wij op dienen te letten voor een succesvolle aardbevingsschade vergoeding. Wij kunnen u advies geven over wat de beste oplossing is, zodat u de juiste vergoeding krijgt.
U wordt ontzorgd in het gehele proces van begin tot eind. Dit begint gelijk met een advies om te kijken welke procedure het beste past bij uw woning, tot een succesvolle aardbevingsschade melding. Daarnaast kunnen wij u advies geven op het gebied van de vervolgsubsidies.

De vaste vergoeding is bij ons gemakkelijk aan te vragen in 4 simpele stappen:

  1. Vul het aardbevingsschade formulier in.
  2. Wij nemen contact met u op.
  3. De expert komt bij u langs.
  4. Het resultaat wordt met u gecommuniceerd.

Bij de vaste vergoeding werken wij op basis van no cure, no pay met een vergoeding van 10%. Dat houdt in dat wij pas betaald krijgen wanneer we de dienst tot een goed einde hebben gebracht. Krijgt u geen schadevergoeding? Dan krijgen wij niks betaald. Dit zorgt ervoor dat wij het maximale uit uw schadeaanvraag proberen te halen.

Heeft u schade en wilt u gebruik maken van onze service
zodat wij uw aanvraag optimaal en snel voor u afhandelen?
Vul onze orderbevestiging met No-cure-No-pay garantie in.

Ontmoet onze experts…

Twan Moerkerk

Advies en Support

Mark Woortmeijer

Administratie

Tristan Huizinga

Advies en Support

Simon Bos

Traject begeleider

Tim Gros

Inspecteur

Joost Trip

Inspecteur

Douwe Schat

Administratie