Over ons

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk, maar het liefst ook snel mogelijk, verder kunt zonder last te hebben van lastige, langdurige processen, gedoe, of foute aanvragen. 

 

Wij regelen alles van A tot Z voor uw woningen, bedrijf VVE, boerderij en nog veel meer.

 

Of u nu in verbouwing zit of een bedrijf heeft of gewoon een woning waar u over twijfelt met aardbevingsschade. Wij ontlasten u volledig, met als doel dat u lekker verder kunt met wonen leven, werken en doen waar u goed in bent. Op deze manier houden wij ons bezig met ons specialisme: aardbevingsschade.

 

Wij bieden oplossingen voor alle soorten aardbevingsschade 

Wij vinden dat de processen lang duren en hebben voor verbouwingen een manier gevonden, waardoor dit zo veel sneller kan en dat uw verbouwing niet stil ligt. Benieuwd wat voor oplossing? Klik dan hier.

 

Voor bedrijven, boerderijen, beleggers en VVE’s heeft u specialisten nodig die alle schades in kaart brengen op een professionele manier, aangezien de meeste mensen 80% van alle schades missen (vooral kleine waardevolle schades). Om geen enkele schade mis te lopen, lopen er specialisten met ons mee. De specialisten slaan geen enkele aardbevingsschade over. Wij geloven in een All in pakket, wat ervoor zorgt dat u zich er verder niet meer druk over hoeft te maken.

 

Vervolg subsidies en herstel 

En dan heeft u uw vergoeding? Wat nu? De kans is groot dat u dan nog recht heeft op een vervolg subsidies. Ook hierbij ontlasten wij u volledig en geven advies. In ons netwerk hebben wij partijen die u hiermee kunnen helpen voor eventuele herstel van uw aardbevingsschade of het verduurzamen van uw woningen.

 

Toch benieuwd naar onze diensten? Wat wij u kunnen bieden? Of gewoon een vraag?

 

Neem dan contact met ons op via onderstaande button.