✔ Schadeherstel door experts    ✔ Volledige service      ✔ Vooraf weten waar u aan toe bent

Herstellen van aardbevingsschade aan uw woning

Onze samenwerking met Transparant Noord zorgt ervoor dat wij u de mogelijkheid bieden om de aardbevingsschade op  professionele wijze te herstellen. 

Het is belangrijk om de scheuren die zijn ontstaan als gevolg van de aardbevingen tijdig te laten herstellen. Via een scheur in de gevel kan vocht en vuil binnendringen waardoor uw huis minder bestand is tegen wind en regen.

Ook is het belangrijk dat de scheuren niet alleen worden gedicht, maar ook worden verstevigd. De kans op nieuwe scheuren bij een volgende beving wordt zo kleiner.

 

''Bij het herstellen van scheuren in de gevel is het belangrijk dat er gekeken wordt naar het totale verband van de gevel en fundering. Ook het plaatsen van spiraal-ankers kan soms niet voorkomen dat er toch weer nieuwe scheuren ontstaan. '' 

 

Wie is Transparant Noord?

Transparant Noord voegwerk en gevelbeheer B.V. is een bedrijf dat zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in het herstellen van aardbevingsschade. We beschikken over een vast team met vakmensen die zich dagelijks bezig houden met het herstellen of verstevigen van beschadigde panden. Iedere schade vereist een toegepaste aanpak waarbij kennis van steensoorten van groot belang is. De ene steen moet worden afgewerkt met een voeg voorzien van kalk, de andere kan worden afgewerkt met standaard mortel. Doordat we al ruim 20 jaar ervaring hebben in het uitvoeren van gevelrenovatie komen wij nooit voor verrassingen te staan. We kijken altijd in overleg met de klant naar de best mogelijke optie en zorgen dat zowel steensoort als kleur voeg naadloos over gaat in het bestaande werk waardoor het herstelde deel gevel zo weinig mogelijk in het oog springt. Nadat u het definitieve rapport van het IMG heeft ontvangen komen wij bij u langs voor het opnemen van het werk, vervolgens bieden we een geheel vrijblijvende offerte aan.