✔ Persoonlijk advies van A tot Z   ✔ Snelle terugverdientijd      ✔ Zorgeloos voor u geregeld

Verduurzaming subsidie met BOX duurzaam

Wanneer er mee dan € 1000,- aardbevingsschade is geconstateerd bij u, heeft u recht subsidie waardevermeerdering. Deze subsidie kan oplopen tot een bedrag van € 4000,-. Met onze samenwerking met Box duurzaam zorgen wij er voor dat wij uw vervolg subsidie gratis kunnen aanvragen als u verduurzaming neemt via BOX duurzaam. 

Als u uw woning wilt verduurzamen, zijn er een hoop mogelijkheden. Welke geschikt zijn voor jouw woning is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type woning en het bouwjaar. En ook jouw huidige energieverbruik telt mee. Verduurzamen is daarom altijd maatwerk. De experts van BOX duurzaam kunnen u vrijblijvend met een kop koffie precies vertellen welke maatregelen het grootste voordeel opleveren in uw situatie.

 

 

 

 

Wie is BOX duurzaam?

Wij zijn een samenwerking aangegaan met BOX duurzaam. BOX duurzaam helpt stap voor stap met het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand. Iedereen wil kosten besparen op de energierekening. En als je daarbij ook een steentje kunt bijdragen aan een groener milieu, dan is dat helemaal mooi meegenomen. Maar waar begin je? De experts van BOX duurzaam kunnen precies vertellen welke maatregelen in jouw situatie het meeste voordeel opleveren, denk hierbij aan bijvoorbeeld dak-, spouwmuur- en vloerisolatie, het plaatsen van zonnepanelen of HR glas en kozijnen, of het installeren van een warmtepomp. Bij BOX duurzaam werken ze met een alles-in-één aanpak:

  1. Persoonlijk advies: De experts komen langs voor een persoonlijk advies. Ze brengen de mogelijkheden, kosten en opbrengsten in kaart.
  2. Rapport op maat: Het advies lees je terug in een persoonlijk rapport, waarin alles overzichtelijk voor je op een rijtje is gezet.
  3. Professionele begeleiding: Ze begeleiden jou bij de uitvoer en installatie van geadviseerde maatregelen. Zo kun je er zeker van zijn dat alles goed en volgens de geldende wet- en regelgeving gebeurt.
  4. Geen administratieve rompslomp: Om het helemaal eenvoudig te maken, zorgen ze ook voor de administratieve afhandeling. Denk hierbij aan het terugvragen van BTW bij de aanschaf van zonnepanelen en ze vragen bijvoorbeeld ook direct een nieuw energielabel voor je aan.

Meer weten? Meld je via de volgende link aan en er zal vrijblijvend een afspraak met u worden gemaakt voor uw persoonlijke advies van een expert van BOX duurzaam.