mask

Maatwerk vergoeding

Op dit moment zijn er twee regelingen van kracht om uw aardbevingsschade vergoed te krijgen. Namelijk de vaste vergoeding van 5000 euro en de maatwerkvergoeding.

Wanneer u schade heeft gevonden in uw woning, kunt u ook kiezen voor de maatwerkvergoeding. Met de maatwerkvergoeding is het van belang dat u meer dan €5000 aan schade heeft om hier profijt van te hebben.
Door een afspraak te maken met één van onze experts komen wij persoonlijk bij u langs om te kijken of u in aanmerking komt voor de maatwerkvergoeding.

Alles op een rij.

Voordelen:

 • Wanneer er zich nieuwe bevingen voordoen, kunt u opnieuw schade melden.
 • Wanneer u nieuwe schades vindt, kunt u deze melden.
 • Hoogte van schadevergoeding afhankelijk van uw schade.
 • Een uitgebreid schaderapport van uw woning.
 • Een expert komt bij u langs en zal uw woning inspecteren

Nadelen:

 • Het proces duurt een stuk langer.
 • Als het blijkt dat u toch minder schade heeft dan is er een kans dat u een lage schadevergoeding krijgt in plaats van de vaste vergoeding van €5000 euro.
 • Hoge eisen bij beoordeling van schades.

De voordelen als u het via ons meldt

Wij hebben inmiddels meer dan 300 rapporten behandeld. Hierdoor hebben wij veel ervaring op gedaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij weten waar wij op dienen te letten voor een succesvolle aardbevingsschade vergoeding. Wij kunnen u advies geven over wat de beste oplossing is, zodat u de juiste vergoeding krijgt. 

U wordt ontzorgd in het gehele proces van begin tot eind. Dit begint gelijk met een advies om te kijken welke procedure het beste past bij uw woning, tot een succesvolle aardbevingsschade melding. Daarnaast kunnen wij u advies geven op het gebied van de vervolgsubsidies.

De maatwerkprocedure is bij ons gemakkelijk aan te vragen in 4 simpele stappen:

 1. Vul het aardbevingsschade formulier in.
 2. Wij nemen contact met u op.
 3. De expert komt bij u langs.
 4. Het resultaat wordt met u gecommuniceerd.

Bij de maatwerkvergoeding werken wij op basis van no cure, no pay met een vergoeding van 10%. Dat houdt in dat wij pas betaald krijgen wanneer we de dienst tot een goed einde hebben gebracht. Krijgt u geen schadevergoeding? Dan krijgen wij niks betaald. Dit zorgt ervoor dat wij het maximale uit uw schadeaanvraag proberen te halen.

Twijfelt u welke regeling bij u past?

Bel ons vrijblijvend of plan direct een afspraak in met een van onze experts. Wij komen langs op locatie en kijken samen welke regeling het beste bij u past.

Ontmoet onze experts…

Twan Moerkerk

Advies en Support

Mark Woortmeijer

Administratie

Tristan Huizinga

Advies en Support

Simon Bos

Traject begeleider

Tim Gros

Inspecteur

Joost Trip

Inspecteur

Douwe Schat

Administratie