✔ No-cure-no-pay    Volledige service       Binnen één werkdag reactie       Werken met experts 

Waardedalingregeling terugvorderen zonder risico

 

 

Maak succesvol en risicovrij aanspraak op de teruggave van de van waardedalingsregeling. Deze regeling maakt het mogelijk om de schade van eigenaren van zowel verkochte als onverkochte woningen, te vergoeden. Het gaat om ongeveer 95.000 woningen in heel de provincie Groningen. Dit kan oplopen tot wel € 20.000,- euro per woning.

Wij kunnen de vergoeding voor u aanvragen. Onze specialisten kunnen dit snel voor u controleren. Ook zorgen ze ervoor dat het efficiënt voor u geregeld wordt. Wij bieden deze dienst aan op basis van “No Cure, No pay”. Krijgt u wel geld terug? Dan betaald u ons slechts € 199,-.


Heeft u recht op de waardedalingsregeling? Wij helpen u graag verder.

Heeft u recht op de waardedalingsregeling of twijfelt u over uw recht? Wacht dan niet langer en neem nu contact met ons op.

Onderstaand worden de stappen uitlegt. Op deze manier weet u precies wat u kunt verwachten. 

Wij controleren of u recht heeft.

De teruggave is alleen van toepassing wanneer uw woning valt in de opgegeven gebieden. Onze specialisten staan voor u klaar om dit samen met u na te kijken. Ook kunt u een WhatsApp bericht sturen naar: 06 28679673

Gegevens verzamelen.

Wanneer het voor u mogelijk is om de teruggave te vorderen, hebben wij wat gegevens van u nodig. Op deze manier bereiden wij de procedure voor.  Dit duurt slechts enkele minuten. Voor de rest doen wij het werk, waardoor u volledig ontlast wordt in dit proces.

No cure no pay.

Na het verzamelen van alle benodigde gegevens starten wij de procedure. De teruggave kan oplopen tot € 20.000.- per woning. Krijgt u niets vergoedt? Dan is onze service volledig kosteloos.

 

 


 

Hoelang duurt de aanvraag voor de waardedalingsregeling?

De duur van de procedure kan per dossier verschillen. Dit komt door de verschillende stappen die wij moeten doorlopen om te zorgen voor een succesvolle teruggave. Wanneer u niet over alle documenten beschikt vragen wij de ontbrekende documenten voor u op. Zodra wij alle documenten hebben ontvangen kunnen wij de procedure starten.

Na het starten van de procedure ontvangen wij binnen één week de ontvangstbevestiging. Na de ontvangstbevestiging wordt er binnen circa 8 weken beschikt. Zodra wij de beschikking ontvangen, wordt er na gemiddeld zes weken het verschuldigde bedrag uitbetaald. De procedure duurt circa 3 maanden.

 

 

Benieuwd of u in aanmerking komt voor de waardedalingsregeling? 

Twijfelt u of u in aanmerking komt voor de de waardedalingsregeling  of heeft u een vraag over één onze diensten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.