VVE aardbevingsschade melden

Heeft u als VVE aardbevingsschade? Wij begeleiden en ontlasten uw VVE geheel in het gehele aanvraag proces.  Wij verzorgen onder andere al het papier werk maar begeleiden de inspecteur ook voor alle schades. Aangezien een VVE als een ‘’bedrijf’’ wordt gezien moeten de schades vooraf zelf opgenomen worden. Na de afhandeling nemen wij gezamenlijk met uw VVE het schade rapport door of de schades ook naar waarde toegekend zijn. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u verder niks te maken heeft met dit ingewikkelde snel veranderende aanvraag proces. Zowel voor kleine als grote VVE’s. Dit doen wij tot zes objecten op basis van No cure No pay. Boven de zes objecten maken wij een offerte opmaat. 

 

VVE’s hebben net zoveel recht op aardbevingsschade als woningen. Het is een lang en ingewikkeld proces, omdat u zelf alle schades moet aanwijzen.

Voor een deel lukt dit natuurlijk zelf, maar onze experts doen dagelijks verschillende panden waardoor wij geen enkele soort aardbevingsschade en scheuren over het hoofd zien. Hierdoor krijgt uw VVE een betere vergoeding voor de reparaties van verschillende soorten aardbevingsschade.

 

Wat wij doen:

  • Nemen alle schades vooraf op en werken deze uit
  • Ontlasten u als onze klant volledig in dit ingewikkelde proces.
  • Zorgen er voor dat alles in goede banen wordt geleid
  • Zorgen voor het hoogst mogelijke schade bedrag
  • Zijn aanwezig bij de keuring en begeleiden IMG langs alle schades.
  • Na afloop nemen we gezamenlijk het schaderapport door of dit naar waarde is toegekend.

Benieuwd of u in aanmerking komt voor aardbevingsschade?

Twijfelt u of u in aanmerking komt voor de aardbevingsschade of heeft u een vraag over één onze diensten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.