Aarbevingsschade melden aan mijn huis tijdens een verbouwing

 

Als u met uw huis in verbouwing zit of u schade zo snel mogelijk wil weg werken kan dit een probleem worden. Een gemiddeld aanvraag traject duurt +/- 6 tot 9 maanden.

Waarvan normaal gezien pas een schade opname wordt opgenomen tussen de 2 tot 9 maanden.

 

Binnen 2 weken een schade opname voor aardbevingsschade 

Aardbevingsschade-melden.nl ontzorgd u met deze service niet alleen volledig, ook zorgen we ervoor dat er binnen 2 weken tijd (indien nodig eerder) een schade opname wordt gedaan door onze bouwkundige specialist. Die werkt volgens de richtlijnen voor de opname van de schades en maakt hiervoor ook een volledig rapport, zodat uw huis ten alle tijden verbouwd kan worden.

 

Wij geloven in een snellere afhandeling van uw aardbevingsschade

 Wij zorgen ervoor dat u niet te lang hoeft te wachten en niet langer tegen die scheuren hoeft aan te kijken. Of dat u lekker verder kunt gaan met uw verbouwing, maar toch een extra bedrag kunt ontvangen door extra zichtbare scheuren in uw woning. Hiervoor komen wij binnen 2 weken bij u langs, doen de opname en regelen verder alles. Op het einde laten wij natuurlijk weten of uw schade naar waarde wordt toegekend en krijgt u uiteindelijk een bedrag naar waarde van uw schade op uw rekening gestort. 

 

 

Wat wij doen:

  • Ontlasten u als klant volledig in dit ingewikkelde proces.
  • Komen binnen 2 weken langs voor een schade opname 
  • Zorgen voor een professioneel rapport die gegarandeerd wordt goedgekeurd als u schade ook echt van aardbevingsschade is. 
  • Zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.
  • Zorgen voor het hoogst mogelijke schade bedrag.
  • Zijn eventueel aanwezig bij de keuring.
  • Adviseren met vervolgsubsidies.

Benieuwd of u in aanmerking komt voor aardbevingsschade?

Twijfelt u of u in aanmerking komt voor de aardbevingsschade of heeft u een vraag over één onze diensten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.