Aardbevingsschade in Groningen en omgeving

 

Het aardbevingsschade gebied van Groningen en Drenthe wordt steeds groter. Ook in de stad komt u regelmatig in aanmerking voor een aardbevingsschade vergoeding. 

Wat is aardbevingsschade? | Groningen

Veel mensen weten niet wat aardbevingsschade is of vinden dit lastig te onderscheiden van andere schade. Ook weten mensen vaak niet dat ze meer terug krijgen dan ze in eerste instantie zouden denken.

Aardbevingsschade wordt zowel op grote als kleine schades toegekend. Bij onze klanten halen wij gemiddeld 50 tot 100% meer schades binnen dan onze klanten vaak verwachten. Dit klinkt natuurlijk hartstikke leuk en is ook een enorm voordeel.

Waar zijn de meeste aardbevingen in Groningen?

Om te kijken of Groningen en Drenthe in het aardbevingsgebied vallen, kijken wij graag met u mee. Voor het gemak hebben wij onderstaand een afbeelding waarop u kunt zien waar de meeste aardbevingen voorkomen. 

 

Twijfelt u over de aardbevingsschade? | Omgeving Groningen

Wij begrijpen volledig dat aardbevingsschade ook heel erg om andere schade lijkt. Denk bijvoorbeeld aan verfschade. Wilt u er zeker van zijn dat u in aanmerking komt, maar twijfelt u nog? Dan kunt u via ons de Quickscan doen. U komt er dan snel genoeg achter of u in aanmerking komt.

Heeft u nog andere vragen? Aarzel dan niet en neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.