mask

€5000 regeling

Het is onze missie om onze klanten te ontzorgen in het gehele aanvraagproces van aardbevingsschade, de woning te verduurzamen en vakkundig te laten herstellen. Hiervoor is ons doel dit zo simpel mogelijk voor onze klanten te maken.

De vaste vergoeding is een eenmalig bedrag van 5000 euro voor alle schades die u heeft aan de woning. Deze vaste vergoeding is met name bedoelt voor woningen met kleine schades en woningen die in gebieden staan waar een lage trillingssnelheid is geweest. Met deze vergoeding worden alle schades in één keer afgehandeld. Een voordeel van de vaste vergoeding is dat deze procedure in vergelijking met de maatwerk procedure snel is afgerond.

Belangrijk om te weten:

  • Deze vaste vergoeding is alleen aan te vragen op het moment dat er nog nooit eerder schade gemeld is aan de woning. 
  • Het proces gaat sneller, dus u heeft eerder uw vergoeding. 
  • De vaste vergoeding handelt alle schades af. Ook wanneer er later meer schades zijn dan u dacht kunt u geen aanspraak meer doen op een extra vergoeding. 

Heeft u schade en wilt u gebruik maken van onze service
zodat wij uw aanvraag optimaal en snel voor u afhandelen?
Vul onze orderbevestiging met No-cure-No-pay garantie in.

Zo kunnen wij u helpen!

Wij hebben inmiddels meer dan 400 rapporten behandeld. Hierdoor hebben wij veel ervaring op gedaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij weten waar wij op dienen te letten om een succesvolle aanvraag in te dienen. Op het moment dat wij langskomen geven wij u advies over wat de best passende procedure is voor uw woning. 


U wordt ontzorgt in het gehele proces van begin tot eind. Dit begint gelijk met een advies om te kijken welke procedure het beste past bij uw woning, tot een succesvolle aardbevingsschade melding. Daarnaast kunnen wij u advies geven op het gebied van de vervolgsubsidies.

De vaste vergoeding is bij ons makkelijk aan te vragen in 4 simpele stappen:

  1. Vul het aardbevingsschade formulier in.
  2. Wij nemen contact met u op.
  3. De expert komt bij u langs.
  4. Het resultaat wordt met u gecommuniceerd.

Bij de vaste vergoeding van €5000 werken wij op basis van no cure, no pay. Dat houdt in dat wij pas betaald krijgen wanneer wij de aanvraag succesvol hebben afgehandeld en u uw vergoeding heeft ontvangen. Krijgt u geen schadevergoeding? Dan hoeft u ons ook niet te betalen.

Vul nu ons aanvraagformulier in met No-cure-No-pay garantie.

Ontmoet onze experts…

Twan Moerkerk

Advies en Support

Mark Woortmeijer

Administratie

Tristan Huizinga

Advies en Support

Simon Bos

Traject begeleider

Tim Gros

Inspecteur

Joost Trip

Inspecteur

Douwe Schat

Administratie