mask

€5000 regeling

Het is onze missie om onze klanten te ontzorgen in het gehele aanvraag proces van aardbevingsschade, de woning te verduurzamen en vakkundig te laten herstellen. Hiervoor is ons doel dit zo simpel mogelijk voor onze klanten te maken.

De vaste vergoeding is een eenmalige vergoeding voor de schade aan uw woning. Dit is een eenmalige vergoeding van 5000 euro en is met name bedoeld voor woningen met kleine schades of woningen in een gebied met een lage trillingssnelheid. De aanvraag van de vaste vergoeding is over het algemeen sneller dan wanneer u kiest voor de maat werkprocedure.

Belangrijk om te weten:

  • De aanvraag is één keer mogelijk.
  • U gaat akkoord met 5000 euro.
  • Het proces gaat sneller dus u heeft sneller uw vergoeding.
  • De vaste vergoeding handelt alle schades af. Ook wanneer er later meer schades zijn of de schades groter zijn dan u dacht krijgt u niks extra’s meer voor uw schades.
  • Een nieuwe aanvraag is pas mogelijk wanneer er een nieuw beving is geweest met een trillingssnelheid van meer dan 5 millimeter per seconde.

Heeft u schade en wilt u gebruik maken van onze service
zodat wij uw aanvraag optimaal en snel voor u afhandelen?
Vul onze orderbevestiging met No-cure-No-pay garantie in.

Zo kunnen wij u helpen!

Wij hebben inmiddels meer dan 400 rapporten behandeld. Hierdoor hebben wij veel ervaring op gedaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij weten waar wij op dienen te letten voor een succesvolle aardbevingsschade vergoeding. Wij geven u advies over wat de beste oplossing is voor uw woning.


U wordt ontzorgt in het gehele proces van begin tot eind. Dit begint gelijk met een advies om te kijken welke procedure het beste past bij uw woning, tot een succesvolle aardbevingsschade melding. Daarnaast kunnen wij u advies geven op het gebied van de vervolgsubsidies.

De vaste vergoeding is bij ons gemakkelijk aan te vragen in 4 simpele stappen:

  1. Vul het aardbevingsschade formulier in.
  2. Wij nemen contact met u op.
  3. De expert komt bij u langs.
  4. Het resultaat wordt met u gecommuniceerd.

Bij de vaste vergoeding werken wij op basis van no cure, no pay met een vergoeding van 10%. Dat houdt in dat wij pas betaald krijgen wanneer we de dienst tot een goed einde hebben gebracht. Krijgt u geen schadevergoeding? Dan hoeft u ons ook niet te betalen. Dit zorgt ervoor dat wij het maximale uit uw schadeaanvraag kunnen halen.

Vul nu onze orderbevestiging met No-cure-No-pay garantie in.

Ontmoet onze experts…

Twan Moerkerk

Advies en Support

Mark Woortmeijer

Administratie

Tristan Huizinga

Advies en Support

Simon Bos

Traject begeleider

Joost Trip

Inspecties

Douwe Schat

Administratie